Spinner

Документ се учитава

АТУСС

ВИШЕР

Академија техничко-уметничких струковних студија Београд

Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства

Немања Јанковић

Образовање

  • Основне струковне студије: Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија у Београду, Аудио и видео технологије [2012-2015]
  • Специјалистичке струковне студије: Висока школа електротехнике и рачунарства стуковних студија у Београду, Мултимедијалне технологије и дигитална телевизија [2015-2016]

Биографија

Немања Јанковић је рођен у Зајечару, 10. новембра 1993. године. Основну и средњу школу је завршио у Зајечару. Дипломирао на основним студијама, смер Аудио и видео технологије на Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија у Београду на предмету Снимање звука. Дипломирао на специјалистичким студијама, смер Мултимедијалне технологије и дигитална телевизија на Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија у Београду, на премету Снимање и продукција звука за медије.

Од 2015. године ради као студнет демонстратор на Високој школи електротехнике и рачунартва струковних студија у Београду.

Од 2016. године запослен као сарадник за практичну наставу на Високој школи електротехнике и рачунартва струковних студија у Београду .

У школи изводи практичну наставу на предметима: МИДИ и синтеза звука, Дизајн звучне слике, Музичка продукција, Музички инструменти, Дигитална телевизија, Teлевизијски системи и видео технологије, Озвучавање.

Активно се бави озвучавањем концерта као техничар на сцени, дизајнер звука за публику, дизајнер звука на сцени, менаџер на сцени.

Референце

спец. струк. инж. Немања Јанковић слика

спец. струк. инж. Немања Јанковић

Kабинет: АВТ студио

Eлектронска пошта: nemanja.jankovic@viser.edu.rs

Консултације
  • Уторак: 14:00-15:00
  • Среда: 09:30-10:30
Предмети
© 2024 Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства, Београд
Војводе Степе 283, office@viser.edu.rs, +381 11 2471 099
Радно време: Понедељак - Петак 09:00-17:00