Spinner

Dokument se učitava

VIŠER

School of Electrical and Computer Engineering of Applied Studies

Belgrade

Nemanja Janković

Obrazovanje

  • Osnovne strukovne studije: Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu, Audio i video tehnologije [2012-2015]
  • Specijalističke strukovne studije: Visoka škola elektrotehnike i računarstva stukovnih studija u Beogradu, Multimedijalne tehnologije i digitalna televizija [2015-2016]

Biografija

Nemanja Janković je rođen u Zaječaru, 10. novembra 1993. godine. Osnovnu i srednju školu je završio u Zaječaru. Diplomirao na osnovnim studijama, smer Audio i video tehnologije na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu na predmetu Snimanje zvuka. Diplomirao na specijalističkim studijama, smer Multimedijalne tehnologije i digitalna televizija na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu, na premetu Snimanje i produkcija zvuka za medije.

Od 2015. godine radi kao studnet demonstrator na Visokoj školi elektrotehnike i računartva strukovnih studija u Beogradu.

Od 2016. godine zaposlen kao saradnik za praktičnu nastavu na Visokoj školi elektrotehnike i računartva strukovnih studija u Beogradu .

U školi izvodi praktičnu nastavu na predmetima: MIDI i sinteza zvuka, Dizajn zvučne slike, Muzička produkcija, Muzički instrumenti, Digitalna televizija, Televizijski sistemi i video tehnologije, Ozvučavanje.

Aktivno se bavi ozvučavanjem koncerta kao tehničar na sceni, dizajner zvuka za publiku, dizajner zvuka na sceni, menadžer na sceni.

Reference

BEng-spec.appl. Nemanja Janković slika

BEng-spec.appl. Nemanja Janković

Kabinet: AVT studio

Elektronska pošta: nemanja.jankovic@viser.edu.rs

Konsultacije
  • Ponedeljak: 11:30 - 12:30
  • Utorak: 14:00 - 16:00
  • Četvrtak: 12:00 - 13:00
  • Petak: 10:00 - 11:00