Spinner

Dokument se učitava

ATUSS

VISER

Academy of Technical and Art Applied Studies

School of Electrical and Computer Engineering

Nemanja Janković

Obrazovanje

  • Osnovne strukovne studije: Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu, Audio i video tehnologije [2012-2015]
  • Specijalističke strukovne studije: Visoka škola elektrotehnike i računarstva stukovnih studija u Beogradu, Multimedijalne tehnologije i digitalna televizija [2015-2016]

Biografija

Nemanja Janković je rođen u Zaječaru, 10. novembra 1993. godine. Osnovnu i srednju školu je završio u Zaječaru. Diplomirao na osnovnim studijama, smer Audio i video tehnologije na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu na predmetu Snimanje zvuka. Diplomirao na specijalističkim studijama, smer Multimedijalne tehnologije i digitalna televizija na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu, na premetu Snimanje i produkcija zvuka za medije.

Od 2015. godine radi kao studnet demonstrator na Visokoj školi elektrotehnike i računartva strukovnih studija u Beogradu.

Od 2016. godine zaposlen kao saradnik za praktičnu nastavu na Visokoj školi elektrotehnike i računartva strukovnih studija u Beogradu .

U školi izvodi praktičnu nastavu na predmetima: MIDI i sinteza zvuka, Dizajn zvučne slike, Muzička produkcija, Muzički instrumenti, Digitalna televizija, Televizijski sistemi i video tehnologije, Ozvučavanje.

Aktivno se bavi ozvučavanjem koncerta kao tehničar na sceni, dizajner zvuka za publiku, dizajner zvuka na sceni, menadžer na sceni.

Reference

BEng-spec.appl. Nemanja Janković slika

BEng-spec.appl. Nemanja Janković

Kabinet: AVT studio

Elektronska pošta: nemanja.jankovic@viser.edu.rs

Konsultacije
  • Ponedeljak: dogovor putem mejla
  • Utorak: 10:00 - 12:00 ili dogovor putem mejla
  • Sreda: dogovor putem mejla
  • Četvrtak: 13:30 - 15:30 ili dogovor putem mejla
  • Petak: dogovor putem mejla