Spinner

Документ се учитава

АТУСС

ВИШЕР

Академија техничко-уметничких струковних студија Београд

Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства

Упис 2021/22

Водич за студентску мобилност

Ми у медијима

Еразмус повеља

45 година рада Школе

Међународни пројекти

Кратки програми студија

Висока школа електротехнике и рачунарства бесплатно је организовала курсеве кратких програма:

  • Дијагностика возила
  • Професионални развој професора и наставника
  • Програмер веб апликација
Детаљније

Обавештења

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОМЕНИ РАЧУНА ЗА УПЛАТУ ШКОЛАРИНА И ОСТАЛИХ НАДОКНАДА

ВАЖНО: Због оснивања АТУСС, рачун на који ће се убудуће уплаћивати школарине и све друге надокнаде и уплате чији је прималац Одсек ВИШЕР јесте: 840-2119666-62

Студенти и сва друга лица која по било ком основу (школарине, пријава испита и сл.) врше уплату у корист Одсека ВИШЕР, почевши од дана објављивања овог обавештења све уплате треба да врше искључиво на горе наведени нови број рачуна.

Од дана објављивања овог обавештења, приликом попуњавања налога за уплату, у поље "позив на број" УВЕК и ОБАВЕЗНО се као прво уписује "1- ", а потом се уписује уобичајена бројчана комбинација (дакле, у поље "позив на број" убудуће уписивати бројчану комбинацију која се добија по систему "1 - шифра студијског програма – број индекса – година уписа – шифра уплате"). 

Детаљнија упутства за вршење уплата погледајте на страници Инструкције за плаћање.

ПРИПРЕМНA НАСТАВА ИЗ МАТЕМАТИКЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА

Припремна настава из Математике за полагање пријемног испита за упис на основне струковне студије у школској 2021/2022. години реализује се online, путем видео материјалa (20 видео клипова) који се могу пратити ОВДЕ>>>

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОДУЖЕЊУ ТРАЈАЊА ПРИЈАВЕ ЗАВРШНОГ И МАСТЕР РАДА

Обавештавају се студенти којима је одобрена пријава завршног или мастер рада у периоду од 7. 12. 2019. до 7. 6. 2020. године,  да се важење пријаве продужава за шест месеци.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ У ВЕЗИ ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ COVID-19

Министарство просвете, науке и технолошког развоја је високошколским установама са седиштем у Београду упутило допис од 31.08.2020. године, којим су, у складу са одлукама Кризног штаба за сузбијање заразне болести COVID-19, дата обавештења везана за поступање студената у случају заразе или сумње на заразу новим корона вирусом.

Молимо вас да ОБАВЕШТЕЊЕ ПРЕУЗМЕТЕ ОВДЕ>>>.

Анкета - вакцинација на ВИШЕР-у

постављено 2021-04-05 17:25:29

Позивамо све студенте да попуне анонимни упитник о заинтересованости за вакцинисање против вируса COVID-19, уколико би се оформио пункт за вакцинацију студената у просторијама Високе школе електротехнике и рачунарства.

Попуњавањем овог упитника се не даје сагласност за вакцинацију, већ искључиво исказује интересовање.

Све нејасноће и питања можете послати на мејл адресу: studentskaorganizacijaviser@gmail.com

Анкету можете попунити на следећем ЛИНКУ>>>

Belgrade Youth Fair 2021

постављено 2021-04-01 09:22:54

У Србији ће се 22. и 23. априла, и ове године у интерактивном online формату, одржати седми по реду Belgrade Youth Fair, највећи каријерни догађај у региону, на коме ће млади имати прилику да се повежу са многобројним послодавцима и тако себи обезбеде праксу или запослење, али и стекну многобројна знања за која ће добити бесплатан сертификат.

Детаљније о овом догађају можете прочитати ОВДЕ>>>

ПОСТАВЉЕНА ФОТО-ИЗЛОЖБА

постављено 2021-03-30 22:25:00

Од четвртка, 25. марта 2021. године у холу школе постављена је изложба фотографија високооцењених студентских испитних радова на предмету Технике снимања слике.

Упркос текућој епидемиолошкој ситуацији као и отежаним условима извођења онлајн наставе, студенти: Јелена Токин, Милица Дељанин, Бранко Качаревић, Филип Тасић, Марко Никшић, Марија Јокић, Марија Недељковић, Ксенија Булатовић, Александар Пап, Игор Драгојевић, Дамјан Марковић Нина Јовановић успели су да превазиђу текуће околности и створе изванредна, занимљива и инспиративна фотографска дела у оквирима портретне и социјалне тематике.

С обзиром на околности ограничавања контаката, жао нам је што нисмо у могућности да спроведемо формално и масивно отварање и посету изложби. Неке од слика можете погледати на следећем  ЛИНКУ>>>

Промоција online програма обуке "Дизајн и вођење online курсева" у организацији Одсека Високе школе електротехнике и рачунарства Академије техничко-уметничких струковних студија у Београду

постављено 2021-03-25 09:43:03

У четвртак 25.03.2021. са почетком у 17:00 биће одржана промоција online програма обуке "Дизајн и вођење online курсева". На промоцији ће бити презентовани искуства реализатора и полазника, као и резултати рада полазника alfa тестирања програма.

Промоцији можете приступити преко линка: https://viseredu.webex.com/meet/viser

Ако желите да унапредите своје вештине дизајна и вођења online курсева, да се упознате са основним принципима online наставе, начином избора програмских платформи и алата, као и актуелних врста наставних ресурса и активности, пријавите се за online програм обуке "Дизајн и вођење online курсева" слањем поруке на provet@gs.viser.edu.rs.

Програм обуке је намењен наставницима и сарадницима у средњим стручним и високим струковним школама, а реализује се као део међународног пројекта Pro-VET http://provet.online/

Списак студената који су добили сагласност на тему завршног или мастер рада на седници Наставно-стручног већа одржаној 18.03.2021.године

постављено 2021-03-24 19:18:33
Списак студената који су добили сагласност на тему завршног или мастер рада на седници Наставно-стручног већа одржаној 04.03.2021. године, можете преузети у ПДФ документу који се налази на ОВОМ ЛИНКУ>>>.

Оглас за посао у компанији "Wiener Stadtische"

постављено 2021-03-24 19:17:59

Компанија "Wiener Stadtische" расписује конкурс за радно место IT HELP DESK техничар.

Конкурс можете преузети на линку ОВДЕ>>>

© 2021 Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства, Београд
Војводе Степе 283, office@viser.edu.rs, +381 11 2471 099