Spinner

Dokument se učitava

ATUSS

VISER

Academy of Technical and Art Applied Studies

School of Electrical and Computer Engineering

Enrollment 2021/22

Student Mobility Guide

Mi u medijima

Erasmus Charter for Higher Education

45 godina rada Škole

International Projects

Short cycle studies

Visoka škola elektrotehnike i računarstva besplatno je organizovala kurseve kratkih programa:

  • Dijagnostika vozila
  • Profesionalni razvoj profesora i nastavnika
  • Programer veb aplikacija
Details

Announcements

OBAVEŠTENjE O PROMENI RAČUNA ZA UPLATU ŠKOLARINA I OSTALIH NADOKNADA

VAŽNO: Zbog osnivanja ATUSS, račun na koji će se ubuduće uplaćivati školarine i sve druge nadoknade i uplate čiji je primalac Odsek VIŠER jeste: 840-2119666-62

Studenti i sva druga lica koja po bilo kom osnovu (školarine, prijava ispita i sl.) vrše uplatu u korist Odseka VIŠER, počevši od dana objavljivanja ovog obaveštenja sve uplate treba da vrše isključivo na gore navedeni novi broj računa.

Od dana objavljivanja ovog obaveštenja, prilikom popunjavanja naloga za uplatu, u polje "poziv na broj" UVEK i OBAVEZNO se kao prvo upisuje "1- ", a potom se upisuje uobičajena brojčana kombinacija (dakle, u polje "poziv na broj" ubuduće upisivati brojčanu kombinaciju koja se dobija po sistemu "1 - šifra studijskog programa – broj indeksa – godina upisa – šifra uplate"). 

Detaljnija uputstva za vršenje uplata pogledajte na stranici Instrukcije za plaćanje.

PRIPREMNA NASTAVA IZ MATEMATIKE ZA POLAGANjE PRIJEMNOG ISPITA

Pripremna nastava iz Matematike za polaganje prijemnog ispita za upis na osnovne strukovne studije u školskoj 2021/2022. godini realizuje se online, putem video materijala (20 video klipova) koji se mogu pratiti OVDE>>>

OBAVEŠTENjE O PRODUŽENjU TRAJANjA PRIJAVE ZAVRŠNOG I MASTER RADA

Obaveštavaju se studenti kojima je odobrena prijava završnog ili master rada u periodu od 7. 12. 2019. do 7. 6. 2020. godine,  da se važenje prijave produžava za šest meseci.

OBAVEŠTENjE ZA STUDENTE U VEZI ZARAZNE BOLESTI COVID-19

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je visokoškolskim ustanovama sa sedištem u Beogradu uputilo dopis od 31.08.2020. godine, kojim su, u skladu sa odlukama Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, data obaveštenja vezana za postupanje studenata u slučaju zaraze ili sumnje na zarazu novim korona virusom.

Molimo vas da OBAVEŠTENjE PREUZMETE OVDE>>>.

Anketa - vakcinacija na VIŠER-u

postavljeno 2021-04-05 17:25:29

Pozivamo sve studente da popune anonimni upitnik o zainteresovanosti za vakcinisanje protiv virusa COVID-19, ukoliko bi se oformio punkt za vakcinaciju studenata u prostorijama Visoke škole elektrotehnike i računarstva.

Popunjavanjem ovog upitnika se ne daje saglasnost za vakcinaciju, već isključivo iskazuje interesovanje.

Sve nejasnoće i pitanja možete poslati na mejl adresu: studentskaorganizacijaviser@gmail.com

Anketu možete popuniti na sledećem LINKU>>>

Belgrade Youth Fair 2021.

postavljeno 2021-04-01 09:22:54

U Srbiji će se 22. i 23. aprila, i ove godine u interaktivnom online formatu, održati sedmi po redu Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj u regionu, na kome će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat.

Detaljnije o ovom događaju možete pročitati OVDE>>>

POSTAVLjENA FOTO-IZLOŽBA

postavljeno 2021-03-30 22:25:00

Od četvrtka, 25. marta 2021. godine u holu škole postavljena je izložba fotografija visokoocenjenih studentskih ispitnih radova na predmetu Tehnike snimanja slike.

Uprkos tekućoj epidemiološkoj situaciji kao i otežanim uslovima izvođenja onlajn nastave, studenti: Jelena Tokin, Milica Deljanin, Branko Kačarević, Filip Tasić, Marko Nikšić, Marija Jokić, Marija Nedeljković, Ksenija Bulatović, Aleksandar Pap, Igor Dragojević, Damjan Marković Nina Jovanović uspeli su da prevaziđu tekuće okolnosti i stvore izvanredna, zanimljiva i inspirativna fotografska dela u okvirima portretne i socijalne tematike.

S obzirom na okolnosti ograničavanja kontakata, žao nam je što nismo u mogućnosti da sprovedemo formalno i masivno otvaranje i posetu izložbi. Neke od slika možete pogledati na sledećem  LINKU>>>

Promocija online programa obuke "Dizajn i vođenje online kurseva" u organizaciji Odseka Visoke škole elektrotehnike i računarstva Akademije tehničko-umetničkih strukovnih studija u Beogradu

postavljeno 2021-03-25 09:43:03

U četvrtak 25.03.2021. sa početkom u 17:00 biće održana promocija online programa obuke "Dizajn i vođenje online kurseva". Na promociji će biti prezentovani iskustva realizatora i polaznika, kao i rezultati rada polaznika alfa testiranja programa.

Promociji možete pristupiti preko linka: https://viseredu.webex.com/meet/viser

Ako želite da unapredite svoje veštine dizajna i vođenja online kurseva, da se upoznate sa osnovnim principima online nastave, načinom izbora programskih platformi i alata, kao i aktuelnih vrsta nastavnih resursa i aktivnosti, prijavite se za online program obuke "Dizajn i vođenje online kurseva" slanjem poruke na provet@gs.viser.edu.rs.

Program obuke je namenjen nastavnicima i saradnicima u srednjim stručnim i visokim strukovnim školama, a realizuje se kao deo međunarodnog projekta Pro-VET http://provet.online/

Spisak studenata koji su dobili saglasnost na temu završnog ili master rada na sednici Nastavno-stručnog veća održanoj 18.03.2021.godine

postavljeno 2021-03-24 19:18:33
Spisak studenata koji su dobili saglasnost na temu završnog ili master rada na sednici Nastavno-stručnog veća održanoj 04.03.2021. godine, možete preuzeti u PDF dokumentu koji se nalazi na OVOM LINKU>>>.

Oglas za posao u kompaniji "Wiener Stadtische"

postavljeno 2021-03-24 19:17:59

Kompanija "Wiener Stadtische" raspisuje konkurs za radno mesto IT HELP DESK tehničar.

Konkurs možete preuzeti na linku OVDE>>>