Spinner

Документ се учитава

АТУСС

ВИШЕР

Академија техничко-уметничких струковних студија Београд

Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства

Марко Живановић

Образовање

  • Основне струковне студије: Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија, Рачунарска техника  [2017-2020]
  • Мастер струковне студије:  Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија, Рачунарско инжењерство [2020-]

Биографија

Рођен 05.12.1998 године у Београду,Република Србија.

2017.године завршио Електротехничку школу "Земун" смер Електротехничар информационих технологија -оглед са одличним успехом.

Током средњошколског образовања стекао интересовање за објектно програмирање и развој веб апликација.На матурском раду одбранио рад на теми развој full stack апликације развијене у ASP.NET технологији,као и креирање ADO.NET апликације за електронску трговину на програмском језику C# i Visual Basic.

Током факултетског образовања стекао напредније знање из пројектовања информационих система,објектног програмирања ,виртулизације и рачунарства у облацима,сигурности информационих система и вештачке интелигенције.
Завршени рад на тему "Примена вештачке интелигенције у системима за надзор саобраћаја" коришћењем механизама машинског учења развио у програмском језику Python и одбранио код професорке др.Емилије Кисић и тиме стекао звање струковни инжењер електротехнике и рачунарства за област Рачунарска техника.

2020 .године уписује мастер струковне студије на Високој школи електротехнике и рачунарства стуковних студија у Београду на смеру Рачунарско инжењерство.Исте године изабран у звање сарадника у настави на Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија и то на предметима:Сигурност информационих система,Рачунари и периферије,Увод у рачунарство у облаку.

Референце

инж. Марко Живановић слика

инж. Марко Живановић

Kабинет: 508

Eлектронска пошта: marko.zivanovic@viser.edu.rs

Консултације
  • Понедељак: 11:00-13:00
  • Среда: 11:00-13:00
Предмети
© 2023 Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства, Београд
Војводе Степе 283, office@viser.edu.rs, +381 11 2471 099
Радно време: Понедељак - Петак 09:00-17:00