Spinner

Dokument se učitava

ATUSS

VISER

Academy of Technical and Art Applied Studies

School of Electrical and Computer Engineering

Marko Živanović

Obrazovanje

  • Osnovne strukovne studije: Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija, Računarska tehnika  [2017-2020]
  • Master strukovne studije:  Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija, Računarsko inženjerstvo [2020-]

Biografija

Rođen 05.12.1998 godine u Beogradu,Republika Srbija.

2017.godine završio Elektrotehničku školu "Zemun" smer Elektrotehničar informacionih tehnologija -ogled sa odličnim uspehom.

Tokom srednjoškolskog obrazovanja stekao interesovanje za objektno programiranje i razvoj veb aplikacija.Na maturskom radu odbranio rad na temi razvoj full stack aplikacije razvijene u ASP.NET tehnologiji,kao i kreiranje ADO.NET aplikacije za elektronsku trgovinu na programskom jeziku C# i Visual Basic.

Tokom fakultetskog obrazovanja stekao naprednije znanje iz projektovanja informacionih sistema,objektnog programiranja ,virtulizacije i računarstva u oblacima,sigurnosti informacionih sistema i veštačke inteligencije.
Završeni rad na temu "Primena veštačke inteligencije u sistemima za nadzor saobraćaja" korišćenjem mehanizama mašinskog učenja razvio u programskom jeziku Python i odbranio kod profesorke dr.Emilije Kisić i time stekao zvanje strukovni inženjer elektrotehnike i računarstva za oblast Računarska tehnika.

2020 .godine upisuje master strukovne studije na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva stukovnih studija u Beogradu na smeru Računarsko inženjerstvo.Iste godine izabran u zvanje saradnika u nastavi na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija i to na predmetima:Sigurnost informacionih sistema,Računari i periferije,Uvod u računarstvo u oblaku.

Reference

eng. Marko Živanović slika

eng. Marko Živanović

Kabinet: 508

Elektronska pošta: marko.zivanovic@viser.edu.rs

Konsultacije
  • Ponedeljak: 11:00-13:00
  • Sreda: 11:00-13:00
Predmeti