Страница од

ВИШЕР

Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија

Београд

Waste management curricula development in partnership with public and private sector / WaMPPP

Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија у Београду (ВИШЕР) је ангажована као партнерска установа на пројекту “Развој курикулума у области управљања отпадом кроз сарадњу са јавним и приватним сектором” (Waste management curricula development in partnership with public and private sector / WaMPPP) подржаног од стране фонда Erasmus+.

Учешћем у пројекту WaMPPP, ВИШЕР-у ће као један од главних циљева, бити креирање студијског програма Еколошки инжењеринг, који ће представљати мултидисциплинарни СП који ће бити синтеза области заштите животне средине, енергетске ефикасности, управљања отпадом и рециклажним технологијама.

Уверење о акредитацији студијског програма Еколошки инжењеринг

Циљеви које ће ВИШЕР још остварити кроз учешће у пројекту WaMPPP су: развој и усавршавање сопственог наставног особља, развој и унапређење лабораторијских капацитета, развој и унапређење наставних метода и средстава, унапређење метода и облика стручне наставе и студентске праксе, допринос мобилности студената и наставног особља, развој специјализованих курсева за обуку, успостављање мреже привредних и друштвених субјеката из области управљања отпадом.

Публикације:

Мрежа учесника:

Извештај о одржаним обукама:

Опрема набављена за потребе пројекта:


Галерија слика

Предавање проф. др Филип Кокаљ са Машинског факултета Универзитета у Марибору

6. децембра 2017. године, проф. др Филип Кокај са Машинског факултета из Марибора, у оквиру пројекта развоја наставних планова и програма за управљање отпадом у партнерству са јавним и приватним сектором, одржао је предавање на тему циркуларне економије и управљања отпадом у ЕУ, студентима прве године студијског програма Еколошки инжењеринг и студентима друге године студијског програма Нове енергетске технологије Високе школе електротехнике и рачунарства струковних студија из Београда.

 

Галерије

© 2018 Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија, Београд
Војводе Степе 283, office@viser.edu.rs, +381 11 2471 099