Spinner

Документ се учитава

АТУСС

ВИШЕР

Академија техничко-уметничких струковних студија Београд

Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства

Предраг Стевић

Образовање

  • Основне струковне студије: Академија техничко-уметничких струковних студија, Београд,, Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства, Рачунарска техника  [2016 - 2020]
  • Мастер струковне студије: Академија техничко-уметничких струковних студија, Београд, , Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства, Рачунарско инжењерство [2020 - ]

Биографија

Рођен 10.10.1997. у Пожаревцу.

По завршетку основне школе "Вељко Дугошевић", уписује средњу Техничку школу са домом ученика "Никола Тесла" у Костолцу, смер Електротехничар рачунара, и завршава је 2016. године одбраном матурског рада из предмета Рачунари под називом "Windows Server 2003".

Основне струковне студије на Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија започиње 2016. године на смеру Рачунарска техника.

Од 2018. године активно је радио као демонстратор на предметима Алгоритми и структуре података, Базе података, Архитектура и организација рачунара 2, Напредне архитектуре рачунара.

У априлу 2020. запошљава се у фирми Jamcon Industrial Services doo Šuvajić, где је биo ангажован на позицији Web Developer.

Дипломирао је у септембру 2020. године одбраном завршног рада из предмета Релационе базе података под називом "Имплементација базе података за финансијске трансакције реализована у Microsoft SQL Server-у" након чега је уписао мастер струковне студије на смеру Рачунарско инжењерство на Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија.

Од октобра 2022. године запослен је на Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија као сарадник у настави.

Референце

© 2024 Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства, Београд
Војводе Степе 283, office@viser.edu.rs, +381 11 2471 099
Радно време: Понедељак - Петак 09:00-17:00