Spinner

Документ се учитава

АТУСС

ВИШЕР

Академија техничко-уметничких струковних студија Београд

Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства

Никола Хајдер

Образовање

  • Основне струковне студије: Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија, Нове рачунарске технологије [2017-2020]
  • Мастер струковне студије: Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија, Рачунарско инжењерство [2020-]

Биографија

Рођен је у Београду 1998. године. Пут ка инжењеру електротехнике и рачунарства започиње уписујући средњу електротехничку школу "Никола Тесла" у Београду, смер "Електротехничар телекомуникација". У последњој години школовања стиче интересовање за информационе технологије након положеног предмета "Основи програмирања".

Након што је завршио средњу школу 2017. године, одлучује да усмери своје даље школовање ка информационим технологијама. Уписује основне струковне студије на Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија, смер "Нове рачунарске технологије". Током студија, фокусирао се на предмете везане за рад са базама података и израда веб апликација. Последњу годину студија ради као демонстратор на лабораторијским вежбама школе.

Дипломирао је 2020. године одбраном дипломског рада под називом „Предности и мане веб апликација у односу на десктоп апликације“, под менторством професорке др Габријеле Димић.

2020. године уписује мастер стуковне студије и 2022. се запошљава као сарадник у настави на Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија.

Референце

струк. инж. Никола Хајдер слика

струк. инж. Никола Хајдер

Kабинет: 408

Eлектронска пошта: nikola.hajder@viser.edu.rs

Консултације
Предмети
© 2024 Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства, Београд
Војводе Степе 283, office@viser.edu.rs, +381 11 2471 099
Радно време: Понедељак - Петак 09:00-17:00