Spinner

Документ се учитава

ВИШЕР

Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија

Београд

Ивана Милошевић

Образовање

  • Докторске студије: Универзитет у Нишу, Електронски факултет, Телекомуникације [2006-2012]

Биографија

Рођена је 1982. у Косовској Митровици. Завршила је XIII гимназију у Београду. Дипломирала је на факултету техничких наука у Косовској Митровици на смеру електроника и телекомуникације. Докторске студије завршила је 2012. на Електронском факултету у Нишу и одбранила докторску дисертацију под насловом "Примена диверзити технике за смањење утицаја Вејбуловог фединга на перформансе система".

Радила је на факултету за Информационе технологије у Београду од 2006. до 2007. као сарадник. Од 2007. до 2011. године у Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија као стручни сарадник и асистент, а од 2012. као предавач, где и данас ради.

Ангажована је на пројекту Министарства за науку и заштиту животне средине Србије, ”Razvoj novih informaciono-komunikacionih tehnologija, korišćenjem naprednih matematičkih metoda, sa primenama u medicini, energetici, telekomunikacijama, e-upravi i zaštiti nacionalne baštine” и на TEMPUS пројекту у Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија у Београду, бр. 517022-TEMPUS-1-2011-1-RS-TEMPUS-JPCR, Innovation and Implementation of the Curriculum Vocational Studies in the Field of Digital Television and Multimedia.

Референце

др Ивана Милошевић слика

др Ивана Милошевић

Kабинет: 301 или АВТ студио

Eлектронска пошта: ivana.milosevic@viser.edu.rs

Консултације
  • Понедељак: договор путем мејла
  • Уторак: договор путем мејла
  • Среда: договор путем мејла
  • Четвртак: договор путем мејла
  • Петак: договор путем мејла
Предмети
© 2019 Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија, Београд
Војводе Степе 283, office@viser.edu.rs, +381 11 2471 099