УПИС 2020

УПИС 2020

Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија

УПИС

Коначна ранг листа кандидата који су конкурисали у септембарском уписном року за упис на МАСТЕР струковне студије за школску 2020/2021. годину

Објављена је Коначна ранг листа кандидата који су конкурисали у септембарском уписном року за упис на МАСТЕР струковне студије за школску 2020/2021. годину.

Можете погладати на линку ОВДЕ>>>.

КОНКУРС ЗА УПИС НА МАСТЕР СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ - ДРУГИ УПИСНИ РОК ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021. годину

Објављен је Конкурс за упис у прву годину мастер струковних студија за школску 2020/2021. годину, за други (септембарски) уписни рок.

Детаљније информације о пријављивању на конкурс и упису у прву годину мастер струковних студија у другом уписном року погледајте ОВДЕ >>> .

Текст Конкурса за упис у прву годину мастер струковних студија за школску 2020/2021. годину за други уписни рок можете преузети ОВДЕ >>> .

Материјал за припрему пријемног испита за упис на основне струковне студије

Задатке за пријемни испит из области Математике кандидати могу вежбати и помоћу Збирке задатака са пријемних испита, која се може купити на Скриптарници Школе.

Видео материјале за помоћ у припреми за пријемни испит из области Математике можете погледати на линку ОВДЕ >>>.

Задатке за пријемни испит из области Основа информационо комуникационих технологија кандидати могу вежбати помоћу базе питања (PDF).

Кандидати се за пријемни испит могу припремати и коришћењем online платформе за решавање тестова, којој можете приступити на линку ОВДЕ>>>.

© 2020 Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија, Београд
Војводе Степе 283, office@viser.edu.rs, 011/2471-099