УПИС 2023

УПИС 2023

Академија техничко-уметничких струковних студија Београд
Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства

УПИС

КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА УПИС НА АФИРМАТИВНЕ МЕРЕ У ОКВИРУ ОСНОВНИХ СТУДИЈА

Коначну ранг листа кандидата на афирмативним мерама који су конкурисали у јунском уписном року за упис у прву годину основних струковних студија за школску 2023/24 годину на Академији техничко-уметничких струковних студија Београд, Одсек ВИШЕР, можете погледати ОВДЕ

КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ МАСТЕР СТРУКОВНИХ СТУДИЈА У ПРВОМ УПИСНОМ РОКУ ЗА ШКОЛСКУ 2023/2024. ГОДИНУ

Објављена је Коначна ранг листа кандидата који су конкурисали у првом уписном року за упис на МАСТЕР струковне студије за школску 2023/2024. годину, на студијске програме: Електротехничко инжењерство, Мултимедијално инжењерство, Рачунарско инжењерство формирана на основу бодовања кандидата на основу резултата постигнутих на претходном нивоу студија.

Коначна ранг листа кандидата који су конкурисали за упис у прву годину основних струковних студија, формирана на основу успеха у средњој школи и на основу бодова остварених на пријемном испиту - ПРВИ УПИСНИ РОК

Објављена је КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА ФОРМИРАНА НА ОСНОВУ УСПЕХА У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ И БОДОВА ОСТВАРЕНИХ НА ПРИЈЕМНОМ ИСПИТУ.

Листу можете погладати на линку ОВДЕ>>>.

Документа потребна за упис можете погледати ОВДЕ>>>

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ЗА УПИС КАНДИДАТА НА МАСТЕР СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ У ПРВОМ УПИСНОМ РОКУ ЗА 2023/2024

Прелиминарна ранг листа кандидата који су конкурисали за упис у прву годину мастер струковних студија у првом уписном року за школску 2023/2024. годину на Академији техничко-уметничких струковних студија Београд - Одсеку Висока школа електротехнике и рачунарства, формирана основу опште просечне оцене остварене на претходном нивоу студија, дужине трајања претходних студија и стручне области, односно завршеног студијског програма можете погледати ОВДЕ>>>.

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА НА ОСНОВУ БОДОВА ОСТВАРЕНИХ НА ПРИЈЕМНОМ ИСПИТУ – ПОД ШИФРАМА

Објављена је Прелиминарна ранг листа кандидата који су конкурисали у јунском уписном року за упис у прву годину основних струковних студија за школску 2023/2024. годину формирана на основу броја бодова остварених на пријемном испиту.

Листу можете погледати на линку ОВДЕ>>> .

Решења задатака са пријемног испита

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ЗА УПИС КАНДИДАТА НА ОСНОВНЕ СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ У ПРВОМ УПИСНОМ РОКУ ЗА 2023/2024

Прелиминарна ранг листа кандидата који су конкурисали за упис у прву годину основних струковних студија у првом уписном року за школску 2023/2024. годину на Академији техничко-уметничких струковних студија Београд - Одсеку Висока школа електротехнике и рачунарства, формирана на основу успеха у средњој школи и распоред кандидата за полагање пријемног испита по салама налази се ОВДЕ>>>.

Молимо све кандидате да на пријемни испит дођу 30 минута раније у односу на почетак пријемног ипита, како би били распоређени по салама. На пријемни испит је обавезно понети:

  • регистрациони листић,
  • личну карту,
  • хемијску оловку која пише плавом бојом.

У прву годину основних струковних студија школске 2023/2024. године Академија техничко-уметничких струковних студија Београд – Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства уписује укупно 660 студената, и то по студијским програмима:

НАЗИВ СТУДИЈСКОГ ПРОГРАМА БРОЈ СТУДЕНАТА ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА
Аудио и видео технологије 80
Аутоматика и системи управљања возилима 80
Електроника и телекомуникације 80
Информациони системи 80
Нове енергетске технологије 80
Нове рачунарске технологије 140
Рачунарска техника 120

У прву годину мастер струковних студија школске 2023/2024. године Академија техничко-уметничких струковних студија Београд – Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства уписује укупно 170 студената, и то по студијским програмима:

НАЗИВ СТУДИЈСКОГ ПРОГРАМА БРОЈ СТУДЕНАТА ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ МАСТЕР СТРУКОВНИХ СТУДИЈА
Електротехничко инжењерство 68
Мултимедијално инжењерство 34
Рачунарско инжењерство 68
© 2023 Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства, Београд
Војводе Степе 283, office@viser.edu.rs, 011/2471-099