Spinner

Документ се учитава

АТУСС

ВИШЕР

Академија техничко-уметничких струковних студија Београд

Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства

Тамара Милић

Образовање

  • Основне струковне студије: Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија, Нове рачунарске технологије [2017-2020]
  • Мастер струковне студије: Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија, Рачунарско инжењерство [2020-]

Биографија

Завршила гимназију "Милош Савковић" у Аранђеловцу. Дипломирала на основним струковним студијама на смеру Нове рачунарске технологије на Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија.

Помагала у изради лабораторијских вежби као демонстратор на Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија на предметима: Рачунарска графика, Стандардни кориснички интерфејси, Основе програмирања и Увод у објектно програмирање.

Похађа мастер струковне студије на смеру Рачунарско инжењерство на Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија и ради као сарадник у настави на Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија на предметима: Објектно орјентисано пројектовање, Технике визуелног програмирања, Основи програмирања, Програмски језици и Тестирање софтвера.


Референце

инж. Тамара Милић слика

инж. Тамара Милић

Kабинет: 408

Eлектронска пошта: tamara.milic@viser.edu.rs

Консултације
Предмети
© 2024 Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства, Београд
Војводе Степе 283, office@viser.edu.rs, +381 11 2471 099
Радно време: Понедељак - Петак 09:00-17:00